Myrängen, Huddinge

Myrängsvägen 54A

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Mycket trivsamt gavelradhus i barnvänligt område

Välkommen till detta underbara gavelradhus som är mer än bara ett hem - det är en oas för dig och din familj! Beläget i ett barnvänligt område, med förskola och skola bara 3 minuters promenad från dörren, är detta verkligen platsen att skapa minnen för livet.

Det här boendet bjuder på generösa och välkomnande sociala ytor på entréplanet, där köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning som inbjuder till både festliga tillställningar och mysiga familjemiddagar. Den sprakande braskaminen i vardagsrummet ger inte bara värme, utan också en extra dos av charm och mysighet till rummet.

På det övre planet finns fyra härliga rum, varav tre för närvarande används som sovrum. Det fjärde rummet kan enkelt omvandlas från ett allrum till ännu ett sovrum efter dina önskemål och behov. Med badrum på båda planen, separat tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter, är detta en praktisk och funktionell bostad som passar både små och stora familjer.

Utvändigt lockar två mysiga terrasser där du kan njuta av solen och friska luften med alla dina nära och kära. På framsidans terass har du lekparken som bjuder upp till lek och du har barnen under uppsikt. Baksidan är en privat oas för lugn och ro. Dessutom en charmig balkong för avkopplande stunder.

Beläget i ett lugnt bilfritt område med en lekpark och grönområden precis utanför dörren är detta verkligen en dröm för barnfamiljer. Dessutom finns en garageplats och ytterligare parkeringsmöjligheter för er bekvämlighet.

Med närhet till både naturen och kommunikationer är detta inte bara ett hem - det är en livsstil. Varmt välkommen på visning till denna pärla av ett hem där ni kommer att trivas länge!

Mer om mäklarna