Huddinge, Huddinge

Blåvingevägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Rymlig, ljus och välskött familjevilla med plan trädgårdstomt

I populära Myrängen finner vi denna ljusa, renoverade och stilrena familjevilla som nu är till salu. Ett inflyttningsklart hus som ger ett genomgående rent och luftigt intryck med välplanerade ytor. Vi finner bland annat 4 bra sovrum, 2 badrum varav det ena mycket smakfullt renoverats på nedre plan. Fint kök, extra allrum samt mysigt och rymligt vardagsrum. Plan och fin trädgårdstomt är ytterligare några exempel på vad vi finner på den här trevliga fastigheten. På baksidan av huset finner ni även en trevlig friggebod som idag är inredd som tonårsrum.

Beläget nära såväl skola och kommunikationer som till naturen. Området i sig är lugnt och tryggt och ingen genomfartstrafik, perfekt för barnfamiljen.

Ett hem att trivas i som bör ses.

Hjärtligt välkommen på visning!

Säljarens ord:
Vi letade hus ett längre tag tills vårt drömhus kom ut till försäljning. Detta gamla sekelskifteshus gick rakt in i våra hjärtan. Att vakna på morgonen och öppna sovrumsfönstret och känna doften och brisen av den fantastiska björken kommer vi aldrig glömma. Våra båda barn har växt upp här med gångavstånd till dagis, skola och fritidsintressen. Sommarmiddagarna har avnjutits på altanen med familj och vänner, eller bara hängt där dag som kväll. I trädgården har det varit mycket lek både sommar som vinter. och på höstarna har det plockats äpplen till ljuvliga äppelpajer.
När vår son blev tonåring ville han ha mer avskildhet så vi inredde friggeboden till hans lya som han uppskattade mycket. Vi kommer sakna lugnet i området och den härliga atmosfären men nu väntar nya äventyr för oss.

Mer om mäklarna