Glömsta, Huddinge

Sankt Eriksvägen 15A

Såld
  • 8 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Mycket trevlig familjevilla med högt och fritt läge med utsikt över grönskande Glömsta

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i det eftertraktade och barnvänliga området Glömsta. Här finns allt ni kan önska er i en bostad - en idyllisk villa med högt läge, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och takfönster, en familjevänlig planlösning med gott om sovrum, och en grönskande skogstomt som kommer att förtrolla hela familjen.

Denna villa badar i naturligt ljus från morgon till kväll, tack vare de stora fönsterpartierna och de takfönster som pryder hela huset i alla fyra väderstreck.

Med flera sovrum och generösa ytor är detta hem perfekt för den växande familjen. Här finns gott om utrymme för alla att trivas och skapa sina egna personliga utrymmen. Det öppna vardagsrummet och köket är hjärtat i huset, perfekt för gemensamma stunder och middagar med nära och kära.

Här är ni omgivna av en grönskande skogstomt som ger er en känsla av lugn och avskildhet. Här kan du njuta av din morgonkaffe på terrassen medan du lyssnar till fågelkvitter och känna naturens fridfullhet omge dig. För familjen finns det gott om plats att leka och utforska i trädgården.

Glömsta är känt för sin familjevänliga atmosfär och närhet till allt du behöver. Här finns skolor, förskolor, grönområden och badplats inom bekvämt avstånd.

Mer om mäklarna