Fullersta/Vistaberg, Huddinge

Vaxkakevägen 1

REDO™
  • 5 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Elegant familjevilla i skandinavisk design - Perfekt familjeboende i populärt område!

För den kräsne bostadssökaren presenterar vi en nybyggd och toppmodern familjevilla som är perfekt belägen längst in på en lugn återvändsgata. Denna villa erbjuder en genomtänkt planlösning och högkvalitativ skandinavisk design i varje detalj.

Du välkomnas av ljusa och rymliga ytor där varje rum har fått omsorgsfull behandling. De två kaklade och stilfullt inredda badrummen ger en touch av lyx, medan de tre väl tilltagna sovrummen erbjuder både komfort och flexibilitet för familjen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär perfekt för umgänge och familjetid.

Stora fönsterpartier flödar in naturligt ljus i varje rum och skapar en härlig atmosfär. Utanför finns en bekväm carport, ett generöst trädäck perfekt för utomhusmöbler och en plan trädgårdstomt som ger en avkopplande miljö.

Denna villa är utrustad med vattenburen golvvärme i hela huset för optimal komfort under alla årstider. Dess idealiska läge nära skolor, lekplatser, centrum och natursköna områden med motionsspår gör det till det perfekta hemmet för både familjeliv och avkoppling.

Välkommen till ditt nya hem där trivsel står i fokus. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och upptäck allt denna underbara villa har att erbjuda!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fullersta/Vistaberg, Huddinge

Vaxkakevägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.