Fullersta - Centrala Huddinge, Huddinge

Dammvägen 107

Såld
  • 7 rum
  • 144 + 70 kvm
  • Villa

Rymligt och trivsamt radhus i populärt kvarter med närhet till det mesta

Rymligt och centrumnära radhus med genomgående välplanerade och luftiga ytor.

Vi finner bland annat ett trivsamt kök, stort och ljust vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och matgrupp, 2 helkaklade och fina badrum, 2 separata toaletter, 5 bra sovrum, extra allrum, garage samt mycket goda förvaringsmöjligheter.

Två soliga balkonger samt trädäckad uteplats på lugn och mysig baksida.

Beläget nära såväl centrum som till natur, förskola/skola och kommunikationer.

För mer utförlig information så kan ni gå in på samfällighetens egna hemsida: www.mossangsomradet.se/

Ett hem att trivas i.

Hjärtligt välkommen på visning!

Närområdet:

Omgivningen är lummig och stort strövområde med skog finns i den närmaste miljön, perfekt för promenader med barn eller för rastning av hund.
Flera förskolor och mycket bra grundskolor finns på promenadavstånd från fastigheten. I närområdet finns även en lekplats med stor gräsyta för bollspel samt flera lekparker och bra cykelvägar. Ridhus finns på 20 min cykelavstånd i Vistaområdet. Är man sugen på att bada kan man ta en cykeltur på ca 15min till Gömmaren som har en fin sandstrand för de minsta och klippbad för de som vill vara ostörda.
Huddinge centrum ligger på gångavstånd från huset, ca 10 min promenad. Här finns ett levande centrum med restauranger, caféer, gym, bagerier och varierat utbud av andra butiker. Huddinge centrum har bra kollektivtrafik med pendeltåg och bussar. Samtidigt som huset är centrumnära ligger det i ett mycket lugnt villaområde med närhet till allt som en barnfamilj behöver.

Mer om mäklarna