Centrala Huddinge, Huddinge

Dammvägen 65

Såld
  • 142 kvm
  • Villa

Otroligt radhus i absolut toppskick med gångavstånd till Huddinge centrum!

Välkommen till detta rymliga och soliga radhus, som bjuder på enastående utsikt över Huddinge med omnejd. Varje dag möts du av magisk utsikt över Huddinge som måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess skönhet.

Detta hem är inte bara stort utan också luftigt och trivsamt, med flexibla ytor som kan anpassas efter dina behov. Det erbjuder ett välutrustat kök med en mycket tilltalande köksö, två ljusa och inbjudande vardagsrum, fyra bekväma sovrum som även går att användas som en walk in closet, ett helkaklat badrum samt två separat WC och en praktisk kombinerad relaxavdelning med bastu och tvättstuga/gym. Garaget, som många har valt att använda för fler ändamål, ger ytterligare möjligheter till utrymmeanpassning ? vare sig det blir till, förråd eller tonårsrum.

På baksidan av huset finns en mysig och avskild uteplats samt två stora balkonger på vardera plan för att maximera avkopplingen, Framsidan pryds av en trevlig uteplats. Dessutom finns det flera parkeringsplatser framför huset, förutom garaget.

Denna pärla ligger nära både Huddinge centrum och naturen, med närhet till förskolor, skolor och bra kommunikationer. För mer detaljerad information om området kan du besöka samfällighetens hemsida: www.mossangsomradet.se/.

Närområdet är idylliskt med grönskande strövområden och skogspartier, perfekta för avkopplande promenader eller lek med barnen och hunden. Förskolor och grundskolor finns inom promenadavstånd, liksom en lekplats och flera lekparker. Ridhuset i Vistaområdet ligger endast 20 minuters cykeltur bort för de hästintresserade. För den som längtar efter ett dopp finns Gömmarens fina sandstrand bara 15 minuters cykeltur bort. Huddinge centrum, med sitt levande utbud av restauranger, caféer, gym och butiker, är också lättillgängligt på bara 10 minuters promenad. Härifrån når du enkelt kollektivtrafik med pendeltåg och bussar.

Detta är inte bara ett hem att trivas i, utan också en plats där grannsämjan är stark och gemenskapen blomstrar. Välkommen på visning ? här väntar en ny livsstil för dig och din familj!

Mer om mäklarna