Miatorp, Helsingborg

Industrigatan 79

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 9 rum
  • 227 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 500 000 kr

STOR IDYLLISK VILLA MED FLERA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER!

STOR IDYLLISK VILLA MED FLERA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER!

Välkommen till detta välskötta hus med anor från 1926, som har genomgått smakfulla renoveringar över åren. Här erbjuds en rymlig och flexibel bostadslösning, perfekt för den stora familjen med goda möjligheter till uthyrning!

Fastigheten imponerar med en välplanerad tomt om 728 kvm, prydd av en frodig trädgård som bjuder in till olika möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling året runt. Det inglasade uterummet i soligt läge gör detta till en plats där man kan njuta oavsett säsong. För den som önskar, finns ett rymligt garage/förråd samt en generös uppfart, vilket ger gott om parkeringsutrymme både för boende och gäster. Dessutom erbjuder fastigheten en praktisk disponering med gott om förvaringsmöjligheter.

Den nuvarande ägaren har omvandlat fastigheten till tre separata bostäder, var och en med en egen ingång. Under årens lopp har huset genomgått omfattande renoveringar, vilket har resulterat i individuella badrum, WC och kök för varje våningsplan. Denna ombyggnad har skapat möjligheter för ägarna att använda delar av fastigheten för uthyrning om så önskas. Nuvarande ägare hyr ut delar av huset med intäkter på 15 000 kr per månad, vilket skapar riktigt låga boendekostnader.

Sammanfattningsvis är detta en idealisk fastighet för den växande familjen som söker rikligt med utrymme, både inomhus och utomhus. Miatorp ligger beläget cirka 2 kilometer söder om Helsingborgs centrum. Området har goda kommunikation med stads- och regionbussar samt närhet till Ramlösa tågstation. Du finner även flertalet förskolor och skolor i närheten. Miatorp är känt för sitt förmånliga läge, med närhet till stadsliv, grönområden, havet och bekvämligheter, vilket gör det till ett eftertraktat bostadsområde.

Vi ser fram emot att välkomna dig på visning tillsammans med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Miatorp, Helsingborg

Industrigatan 79

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.