Husensjö, Helsingborg

Billingegatan 12

Såld
  • 4 rum
  • 130 kvm
  • Villa

1-plansvilla i familjevänligt område!

Charmig 1-plansvilla med möjlighet till personlig touch!

Upptäck potentialen i denna vackra 1-plansvilla med en väl genomtänkt vinkelplanlösning och generösa öppna ytor. Belägen på en skyddad tomt i västerläge, där ni kan njut av soliga dagar på den härliga uteplatsen eller i det ca 10 kvm stora uterummet. Boendet innefattar tre rymliga sovrum, ett badrum komplett med både dusch och badkar, samt en praktisk gästtoalett. För ökad flexibilitet finns även ett grovkök med separat ingång, här finns allt du behöver för en bekväm och praktisk vardag. Denna charmiga villa erbjuder en unik möjlighet till renovering och skapandet av ditt drömboende i ett eftertraktat område. Ta chansen att forma ditt eget paradis och skapa minnen för livet.

Här bor du med närhet till förskolor, skolor 1-9, gym, närbutiker och all tänkbar service så som frisörsalong, konditori och snabbmatsrestauranger. Område ombonas av trevlig natur, lekplatser, aktiviteter och härliga grönområden, perfekt för familjen. Med cykel når du Olympia och Helsingborgs stadskärna inom ca. 5-10 minuter. Busskommunikation finns ett stenkast bort och erbjuder täta förbindelser stora delar av dygnet.

Säljaren har låtit utföra en förbesiktning samt tecknat en försäkring för dolda-fel, se samtliga protokoll på annonssidan under fliken "dokument".

Varmt välkommen till ett hem där potentialen är lika stor som möjligheterna!

Mer om mäklarna