Hallstahammar

Götgatan 8

Såld
  • 5 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Underbar villa på lättskött hörntomt!

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hus som är helt inflyttningsfärdigt. På den lättskötta tomten får du gott om utrymme att bara njuta.

I detta hus erbjuds ett ljust och välutrustat boende i två plan vars färgsättning är noga uttänkt för att ge ett behagligt intryck. En av många saker man tycker om med det här hemmet är den underbara braskaminen som bäddar för mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. Vidare utgör detta boende ett hemtrevligt hus med härlig atmosfär, sociala ytor, bra planlösning och en lummig trädgård där barnen kan leka samtidigt som du tar en extra påtår och njuter av solen. Sociala umgängesytor på entréplan som bjuder in till middagar och fest. På övre plan finns bostadens privata avdelning där möjlighet till avkoppling och återhämtning ges. I övrigt har huset en nyrenoverad relax, tvättstuga och sovrum i källarplan.

En inbjudande och öppen hall med tapetserade väggar välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett härligt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, vita snickerier, kakel i halvförband ovan köksbänk och plats för matgrupp. Vidare har huset fyra sovrum, en övre hall som kan användas till arbetshörna samt ett lättmöblerat och charmigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för soffgrupp. Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Tomten är 1214 kvadratmeter och har stora gräsytor med välskött gräsmatta och en vacker häck på baksidan som bidrar till avskildhet. Att bo på Götgatan betyder att bo nära naturen och i området finns skola, förskola, affär och bra kommunikationsmöjligheter.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna