Snäckstavik, Grödinge

Snäckstavik Bullsta 1

Såld
  • 2 rum
  • 34 + 10 kvm
  • Villa

Lantligt beläget torp med naturen som granne

Nu finns en möjlighet att förvärva en fastighet som erbjuder 100 % lugn och harmoni trots att det endast är 40 minuter till pulsen innanför tullarna.

Med endast 10 minuter bilfärd från Vårsta ligger Snäckstavik Bullsta 1 som är en egen oas med grönskande omgivningar och skogar fulla med bär och svamp.
Huset ligger på en höjd och har utsikt över vackra ängar. Från vissa delar av tomten skymtas dessutom Kaggfjärden.

Det timrade torpet har en enklare standard men andas charm och har bevarade tidsenliga detaljer från husets anor som är från någon gång på 1800-talet. Här har man valt att renovera med varsam hand för att huset ska bevaras på allra bästa sätt.
Huset har av nuvarande ägare använts permanent men möjligheten finns att modernisera för att göra det än mer bekvämt. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns nere vid gatan att tillgå.

Invändigt erbjuds en praktisk hall för avhängning och förvaring. Vidare in i storstugan möts man av kök med gjutjärnsspis, matplats och vardagsrum med öppen spis med insats. En våning upp finns sovrum, kontorsyta och gott om förvaringsmöjligheter.

Tomten har flera naturliga uteplatser som nyttjas efter sol, väder och vind. Här finns även snickarbod, förråd och torrdass.

Oavsett hur denna fastighet nyttjas är platsen en egen liten oas att njuta av.

Mer om mäklarna