Bjuv, Bjuv

Parkgatan 9

Såld
  • 5 rum
  • 93 kvm
  • Villa

Charmig hus med familjevänligt läge i populära Bjuv!

FÖRBESIKTIGAT & FÖRSÄKRAT!
Välkommen till Parkgatan 9 och detta trevliga 1,5-planshus med källare byggt 1964, med gedigen och insynsskyddad trädgård. Här bor familjen lugnt och tryggt med närhet till skolor, natur och kollektivtrafik. Ett klockrent boende för köparen som vill bo bekvämt!

Miss inte chansen att förvärva denna oslipade diamant på Parkgatan 9. Denna rymliga bostad erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömboende enligt dina egna visioner. Entréplanet imponerar med smart planlösning och generöst ljusinsläpp, inklusive två sovrum, ett badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med anslutning till trädäcket på den stora tomten. På övervåningen finns två rymliga rum som kan anpassas efter behov, perfekta som sovrum, gästrum eller kontor. Källarplanet erbjuder ett stort allrum, badrum med dusch och wc samt flera flexibla utrymmen för kontor eller förvaring, inklusive tvättrum/tvättstuga.
Den generösa tomten bjuder in till avkoppling och utomhusaktiviteter med en härlig pool, och fastigheten inkluderar även ett dubbelgarage. En fantastisk möjlighet att skapa ditt eget drömhem med potential att förvandlas till något extraordinärt.

Välkommen att boka in dig för visning!

Mer om mäklarna