Billesholm, Billesholm

Torngatan 12

REDO™ Besiktigad
  • 3 rum
  • 95 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 795 000 kr

Charmig villa med underbar trädgård i Billesholm!

Välkommen till Torngatan 12! Denna charmiga villa i hjärtat av Billesholm bjuder in till en idyllisk tillvaro omgiven av en stor och lummig trädgård. Med sina 1,5 plan och en källare, utstrålar detta hem genuin karaktär och präglas av fina detaljer.

Du parkerar bilen enkelt och smidigt under carporten på uppfarten. På entréplan välkomnas du av stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det moderna köket är designat med tanke på både funktion och estetik som bjuder in till gemensamma stunder. De stora fönsterpartierna släpper in fantastiskt ljusinsläpp och den rymliga köksön blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Vardagsrummet bjuder in till mysiga stunder i soffan framför braskaminen som värmer upp kyliga höstkvällar eller kalla vinterdagar. Från vardagsrummet öppnar dörrarna upp mot uterummet som erbjuder en härlig utsikt över den imponerande tomten. Gästtoaletten på entréplan renoverades år 2022 i neutrala och tidlösa färger.

Kliv upp för den charmiga trappan där två rymliga sovrum och ett badrum väntar. Från master bedroom har du tillgång till balkongen som är en idealistisk plats att njuta av morgonkaffet på.
Och slutligen har vi husets källare som idag används som ett hemmakontor och tvättstuga.

I helhet presenterar denna villa och den omfattande tomten på 1 353 kvadratmeter en exceptionell möjlighet för familjen att inte bara skapa, utan också uppleva minnesvärda ögonblick tillsammans. Torngatan 12 är strategiskt placerad i centrala Billesholm och erbjuder bekvämligheter inom gångavstånd, inklusive närhet till tågstationen, matbutik och skolor.

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Billesholm, Billesholm

Torngatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.