Billesholm, Billesholm

Violgatan 10

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 156 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 695 000 kr

Charmig 70-tals villa med garage och uterum i Billesholm!

Välkommen till Violgatan 10 och denna charmiga 70-talsvilla i Billesholm, det perfekta hemmet för hela familjen att trivas i!

Med sin karaktär och smarta planlösning erbjuder detta hem stor potential. På 1,5 plan plus källare finns generösa utrymmen för mångsidig användning, huset sträcker sig över 156 kvm boyta och 56 kvm biyta, fördelat över 4 rum och kök. De sociala utrymmena är praktiskt belägna på entréplan, där ett välplanerat badrum, kök, vardagsrum och ett extra rum välkomnar dig.

Köket, med sin tidlösa karaktär, ger en känsla av ljus och rymd med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns plats för hela familjen att samlas och njuta av gemensamma stunder vid matbordet. Från köket leder dörrarna till det rymliga, inglasade uterummet, vilket fungerar som en förlängning av hemmets ytor och möjlighet att njuta av naturen året runt. Väggen mellan kök och matplats/vardagsrum är enkel att öppna upp om man önskar skapa ännu mer öppna och sociala ytor.

På övervåningen hittar du den mer privata delen av huset, för närvarande med två stora sovrum och badrum. Utrymmet är förberett för enkel omvandling om man önskar ett extra sovrum. Från master bedroom kan man njuta av en fin utsikt över trädgården och det gröna landskapet med Söderåsen i fjärran, vilket skapar en lugn plats att koppla av och njuta av naturen. Slutligen har vi husets källare, som för närvarande är inredd som en "gille-stuga" där familj och vänner kan samlas för avslappnade stunder tillsammans. Här finns också en tvättstuga och förvaringsutrymmen.

Denna villa och den stora tomten på 952 kvadratmeter erbjuder en fantastisk möjlighet för familjer att inte bara skapa, utan också dela minnesvärda stunder tillsammans. Beläget centralt i Billesholm, gör Violgatan 10 det enkelt att nå bekvämligheter som tågstationen, livsmedelsbutiker och skolor på gångavstånd. Detta gör det till ett idealiskt hem för en bekväm livsstil där allt du behöver finns inom räckhåll.

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Billesholm, Billesholm

Violgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.