Billesholm, Billesholm

Nya vägen 36

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Enplansvilla med garge i Billesholm!

Enplansvilla med garge i Billesholm!

Välkommen till Nya Vägen 36 i härliga Billesholm! Denna fristående enplansvilla med en yta på 115 kvm är ett fantastiskt hem för den som söker en trivsam tillvaro i en vacker omgivning.

Belägen på en rymlig hörntomt står detta vackra gula trähus med tillhörande stort garage. Huset är från 1984 och har varit varsamt underhållet av de nuvarande ägarna. Det nya taket från augusti 2023 bidrar till husets välskötta intryck och ger det en uppfräschad karaktär.

När du öppnar ytterdörren möts du av en trivsam atmosfär med härligt ljusinsläpp och generösa öppna ytor. Den genomtänkta layouten inkluderar fyra rum och kök, där tre rymliga sovrum och ett generöst allrum/vardagsrum ger gott om plats för umgänge och avkoppling. Här finns möjlighet att skapa en personlig touch och möblera efter eget tycke och smak. Både badrum och kök är bevarade i sitt ursprungliga skick från när huset byggdes.

Tomten är absolut en höjdpunkt och bjuder in trädgårdsentusiaster att skapa sin drömträdgård och det generösa garaget erbjuder praktisk förvaring och parkering för bilen.

I närområdet finner du allt du behöver för vardagen - förskola, grundskola, lekplatser och matbutik finns inom bekvämt avstånd. För pendlaren ligger Billesholms station bara några minuter bort. För större utbud är det bara några minuters bilfärd till Bjuv centrum. Vill du uppleva stadslivets energi och aktiviteter tar det cirka 20 minuter att nå Helsingborgs centrum.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om detta fantastiska boende!

Mer om mäklarna