Bestorp, Bestorp

Lindbacksvägen 23

Såld
  • 5 rum
  • 156 kvm
  • Villa

ENPLANSVILLA MED NYRENOVERAT KÖK/BESTORP

Vi har fått äran att få presentera denna fina 1-plans villa med garage, beläget i ett lugnt och barnvänligt område, omgivet av den natursköna skogen.

Här kan du njuta av moderna och påkostade material, genomgående fina golv och ljusa, neutrala väggar. Bostaden inrymmer hela 4 sovrum, 2 lyxiga, helkaklade badrum, bastu, separat tvättrum, smakfull, nyrenoverad köksmiljömed köksö och öppenhet in mot vardagsrum och matplats. Allt i ett plan för din bekvämlighet, inga trappor, vilket gör det idealiskt för alla åldrar.

Den stora tomten, som är vackert inramad och insynsskyddad, erbjuder möjlighet till lek och avkoppling för både barn och vuxna. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Dessutom finns det ett garage med förråd som rymmer alla dina verktyg och utrustning.

Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende Här finns närhet till allt som vardagen kräver så som skola och förskola samt gångavstånd till lokala ICA-butiken och till bussen som tar dig in till stan. Bestorp är sjönära och erbjuder både båthamn och bad samt härliga skogar med eklandsskap, stall finns också i närheten för den hästintresserade.

Sammanfattningsvis är detta en rymlig och välplanerad villa med en modern touch. Här finns allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj!

Mer om mäklarna