Bestorp, Bestorp

Bonäsvägen 18

Såld
  • 4 rum
  • 142 + 0 kvm
  • Villa

Drömboende nära sjön/Bestorp

Unikt tillfälle att förvärva denna påkostade villa i Bestorp! Här erbjuds ett nybyggt och färdigställt hus från 2020, en dröm för den som söker en harmonisk livsstil nära vatten. Till denna fastighet, som ingår i en samfällighet, ingår del i brygga och del av sjön.

Denna moderna villa är inte bara ett hem, det är en inbjudan till ett livsstilsskifte.
Med sitt enplanslayout och höga takhöjd erbjuds generösa och sociala utrymmen. Stora öppningsbara glaspartier fyller hemmet med naturligt ljus. Den öppna planlösningen skapar en välkomnande känsla som inbjuder till samvaro och gemenskap. Hemmet bjuder in till tre rymliga sovrum, två stilfulla badrum, en gästwc, ett fantastiskt kök med funktionella lösningar och en varm, inbjudande öppen planlösning. En öppen spis förstärker atmosfären i vardagsrummet.

Uteplatsen på baksidan är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med vänner och familj, med lummiga omgivningar och prunkande växter kan man även njuta av utsikt mot sjön.

Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende Här finns närhet till allt som vardagen kräver så som skola och förskola samt gångavstånd till lokala ICA-butiken och till bussen som tar dig in till stan. Bestorp är sjönära och erbjuder både båthamn och bad samt härliga skogar med eklandsskap, stall finns också i närheten för den hästintresserade.

För mer information kontakt ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna