Charmig enplansvilla med underbar trädgård på Björnås i Åstorp!

Såld
  • 3 rum
  • 118 kvm
  • Villa
  • GES K2W

Charmig enplansvilla med underbar trädgård på Björnås i Åstorp!

Välkommen till Järnåldersvägen 2 i Åstorp!

Denna charmiga enplansvilla, belägen på omtyckta Björnås, är mer än bara ett hem. Med sin generösa tomt på 2 047 kvadratmeter erbjuder detta hus en perfekt balans mellan privatliv och närhet till naturen. Vid ankomsten möts du av en fridfull atmosfär då huset är beläget i en återvändsgränd, omgivet av en frodig skogstomt. Här kan du verkligen känna dig avskild från stadens brus och istället omfamnas av naturens lugn. Närområdet är fyllt av härliga grönområden, pittoreska promenadstråk och hästhagar. Dessutom finns det en grundskola (årskurs F-6) i närheten vilket gör detta till ett mycket familjevänligt område.

Huset, som uppfördes år 2002, välkomnar dig med sina rymliga och öppna sociala ytor. När du kliver in genom ytterdörren möts du av 118 kvadratmeter fördelade över tre rum och kök. För närvarande finns det två sovrum, men det finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. Vidare in i huset finner vi ett stort och helkaklat badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Köket, som behåller sin ursprungliga charm, har dock uppdaterats med nya vitvaror och erbjuder gott om arbetsytor samt plats för ett generöst matbord och stolar.

Vardagsrummet är utan tvekan det centrala samlingsrummet i detta fantastiska hem, här välkomnas både familj och vänner att samlas och trivas. De stora fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda och man får en känsla av ljus och rymd, braskaminen adderar en extra dimension av värme och charm.

Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot den förtjusande altanen på baksidan av huset med en underbar vy över den grönskande trädgården. Det är som att träda in i en lugn oas av natur och stillhet, perfekt för avkoppling och njutning av utomhuslivet.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna