Örby, Älvsjö

Järflottavägen 32

Såld
  • 6 rum
  • 99 kvm
  • Villa

Familjevilla med riktigt bra läge mot grön område

Vilket läge med insynsskyddad baksida mot allmänning. Bostaden är på ca 189 kvm erbjuder ett ljust och härligt entréplan med ett rymligt vardagsrum med mysig braskamin och utgång till stor härlig altan i bästa solläge. Kök med bra arbetsyta med öppet mot matplatsen med plats för större middagssällskap. Helkaklat badrum, hall med plats för ytterkläder och två bra sovrum. Vardagsrum, hall och kök har fint fiskbensparkettgolv. Huset har genomgående ett härligt ljusinsläpp från de stora fönster partierna.
Nedre plan erbjuder ett med stort sovrum, allrum med plats för soffgrupp. Bostaden har också en inomhuspool med tillhörande spa-del med utgång till baksidan och trädgården. Möjlighet finns också att bygga om rummet och få till fler sovrum eller extra vardagsrum.

Läget är optimalt på lugn gata med närhet till mycket bra service, kommunikationer med buss och tunnelbana i Högdalen Centrum.

Huset har bl.a nylagt tak och installerad bergvärme.

Från huset har ni cykel/gångavstånd till Älvsjö Centrum med flertalet busslinjer och pendeltåg med destination Södertälje/Nynäshamn och
Uppsala/Märsta/Bålsta. Pendeltåget tar dig direkt till Stockholm Central, Arlanda flygplats och vidare till Uppsala.

Från Örby tar du dig även till flera destinationer med buss; Buss nr 165 - Farsta/Liljeholmen Buss nr 144 - Fruängen/Gullmarsplan
Buss nr 163 - Kärrtorp/Bredäng/Älvsjö Buss nr 161 Gröndal/Midsommarkransen/Älvsjö Buss nr 173 Skarpnäck/IKEA.

Det finns också möjlighet att promenera till Bandhagens Centrum med tunnelbanan som tar dig till Stockholms Central på ca 15 - 20 min.

Ni finner flera skolor i området med Örby Skolan (årskurs F-9) och Bäckahagensskola (årskurs 7-9) samt flertalet förskolor.

I området finns också flera parker som bl.a Aspöparken och Grytet, promenadstråk, utomhusbad via Älvsjöbadet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna