Örby, Älvsjö

Helgestavägen 72

REDO™
  • 5 rum
  • 66 kvm
  • Villa

Renoverad familjevilla med härlig pool - Ditt perfekta hem!

Välkommen till ditt drömhus på Helgestavägen 72!

Detta charmiga hem, byggt 1943, har genomgått en omfattande totalrenovering (bergvärme, ny el, nya stammar, golvvärme, dränering etc) under de senaste åren och erbjuder nu en perfekt kombination av klassiskt och modernt.

Det här hemmet har bevarat sin autentiska charm samtidigt som det har uppdaterats med moderna bekvämligheter. Den klassiska arkitekturen och detaljrikedomen ger en varm och inbjudande atmosfär. Ingen detalj har lämnats åt slumpen. Hela fastigheten har genomgått en omfattande totalrenovering de senaste åren. Du kan flytta in med fullständig trygghet och njuta av ett boende med lågt underhållsbehov och låga driftskostnader tack vare den energieffektiva bergvärmen.

Det öppna och luftiga vardagsrummet och matplatsen är perfekta för avkoppling och underhållning. De stora fönstren ger gott om naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Hemmet har flera sovrum, var och en med sin egen unika charm. Här finns gott om plats för hela familjen och eventuellt gäster. Det generösa och plana utomhusutrymmet samt tomten är en idealisk plats för sommaraktiviteter. Trädgården och den trädäckade är perfekta för grillkvällar och trädgårdsarbete. I poolen kan hela familjen svalka sig under varma sommardagar. Carport med plats för 1-2 bilar.

Huset ligger beläget i Örby villaområde och angränsar till Bandhagen. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Här hittar du t.ex. hemköp. Närhet till Bandängens parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. Gångavstånd till busshållplats och ca 850 m gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service.

Intill Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega och Herrängens gård och Bara Vedugnspizza.

Detta är en sällsynt möjlighet att äga ett hus med historia och karaktär samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka alla fördelar med Helgestavägen 72.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örby, Älvsjö

Helgestavägen 72

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.