Örby, Älvsjö

Årdalavägen 101

Såld
  • 6 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Gedigen och Renoverad familjevilla om 199 kvm med garage och plana gräsytor

Detta charmiga hus byggdes med kärlek och omsorg 1947 och har sedan dess renoverats och uppfräschats till hög modern standard med bibehållen karaktär. 199 kvm totalyta som går att nyttja till fullo. Trädgården är en oas av grönska och privatliv. Här kan du njuta av sommarkvällar på flera av dem generösa uteplatserna, odla dina egna grönsaker eller bara koppla av i skuggan av de mogna träden. Läget på Årdalvägen 101 är oslagbart. Du har nära till skolor, affärer, kollektivtrafik och natur. Detta är en plats där du kan ha allt inom räckhåll och ändå njuta av lugnet och skönheten i Örbys fridfulla villakvarter.

När du kliver in i detta hem möts du av en generös hall med vackra golv och stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en perfekt miljö för familj och vänner att samlas. Invändigt inryms hela fyra sovrum med möjlighet till fem och gott om sociala ytor på båda våningarna samt två badrum. Den trivsamma ytan där det exklusiva köket binds samman med matplats och vardagsrum sticker ut. Uteplatsernas nås från två olika utgångar och fångar upp de flesta av solens timmar. Garage värmeisolerat (18kvm + loft). Förråd isolerat på ca 6 kvm. Veranda av komposit, ca 36 kvm. Lugnt område och bra grannar. Närhet till buss, men även T-bana och pendeltåg inom gångavstånd.

Lugnt beläget i ett familjevänligt område, är detta boende en dröm för barnfamiljer. Här kan barnen leka tryggt i den stora trädgården medan du njuter av lugnet och harmonin som området erbjuder. Närliggande parker och grönområden ger en fridfull atmosfär som verkligen gör detta till ett eftertraktat område. Huset ligger beläget i Örby villaområde. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder där bland annat nya Hemköp precis har öppnat. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör Örby till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. Stenkast till busshållplats och någon enstaka km gångavstånd till tunnelbanans gröna linje.

Intilll Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna