Örby, Älvsjö

Helgarögränd 4

REDO™
  • 8 rum
  • 170 kvm
  • Villa

Drömhem med Pool och Privat Oas - Ditt egna paradis väntar!

Unik Villa från 1972 - Insynsskyddad Tomt och Egen Pool på Helgarögränd 4!

Välkommen till ditt drömhem på Helgarögränd 4 om hela 284 kvm, där klassisk elegans möter stora ytor. Denna villa är en tidlös pärla, perfekt för familjer som söker ett harmoniskt och rymligt boende med utrymme att växa och trivas samt sätta lite egen prägel på sitt hem.

Denna charmiga villa erbjuder hela 170 kvadratmeter boarea, vilket ger dig gott om plats att inreda efter dina önskemål. Här finns utrymme för såväl gemenskap som avskildhet. De generösa rummen och de stora fönstren skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela huset och möjilgheterna är många. När man kliver in här slås man av en häftig känsla. Det här är unikt hus. Man kan renovera och inreda efter eget önskemål, endast fantasin som sätter stopp. Tak omlagt 2002. Bergvärme installerat 2021. Två förråd och fristående garage.

Med hela 114 kvadratmeter biarea har du gott om utrymme för hobbyrum, gästrum, förråd eller vad du än drömmer om. Biarean ger dig flexibilitet att anpassa ditt hem efter din livsstil och behov.

Tomten är insynsskyddad och omgiven av grönska, vilket ger dig en privat och avkopplande trädgårdsoas. Den egna poolen är den perfekta platsen för sommardagar fyllda med skratt och avslappning. Njut av soliga dagar vid poolen och kvällar på altanen med familj och vänner. Den privata och insynsskyddae baksidan är som en semesterort i din egen trädgård. Den stora trädgården är vackert anlagd med mogen vegetation och blommande växter som skapar en fridfull atmosfär. Barnen kommer att älska den stora gräsmattan där de kan springa och leka fritt.

Köket i körbärslaserad ek är stilrent och fullt utrustat, perfekt för matlagning och umgänge. De två badrummen ger dig bekvämlighet och funktion.

Helgarögränd 4 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, parker och affärer. Här kan du njuta av det bästa av både natur och stadsliv.

Detta är en unik möjlighet att äga en villa med tidlös charm, modern komfort och en egen pool på Helgarögränd 4. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Örby, Älvsjö

Helgarögränd 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.