Linköping

Bonum Brf Korkeken

  • 2 - 4 rum
  • 53 - 100 kvm
  • Seniorboende
Pris Från 1 935 000 kr

Seniorbostäder i Ekholmen

I attraktiva Ekholmen planerar Riksbyggen att bygga 58 st fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Det kommer erbjudas allt från 2-4 rum och kök från cirka 53-100 kvm. Listan med fördelar blir lång på för denna idealiska förening!

Här bor du bekvämt och tryggt, i ytterst välplanerade bostäder som är gjorda för ett bekymmersfritt liv. Alla bostäder har inglasad balkong som man kan njuta ifrån. Du har även tillgång till en innergård där det är lätt att umgås med gamla vänner och nya grannar. För dig som tycker det är roligt att ta hand om växter, kommer det finnas möjlighet till en egen odlingslåda. Här kommer atmosfären vara lugn och behaglig, som bäddat för att låta hemkänslan infinna sig.

I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal, som du kan använda när du ska ha fest eller kalas. Även en optimal plats för andra aktiviteter och möten. När du får långväga besök kan du boka den möblerade övernattningslägenheten.

I varje Bonumförening finns en Bonumvärd där medlemmarna har möjlighet att få hjälp med en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönstren putsade. Det är en slags förstärkt fastighetsskötare och tjänsterna betalas bara när de utnyttjas.
Bonumvärden arrangerar i samråd med de boende även träffar och sociala aktiviteter, för att öka trivseln och gemenskapen

Brf Korkeken är optimalt placerat, i närheten ligger Ekholmens centrum med dess stora utbud. Här finns bla Willys och Ica Signalen, men även systembolag, Lindex, blomsteraffär, pizzeria och bibliotek och m fl. Ett stenkast bort ligger Ekholmens vårdcentral. Det finns goda kommunikationsmöjligheter, flera bussar passerar vilket gör det enkelt att ta sig in till stan.

I närheten ligger Ullstämmas handelsområde med ett bra utbud, och gillar med uteintressen finns även olika fritidsaktiviteter nära, så som Landeryds golfklubb med fina promenadstråk, golf och restaurang, även Vidingsjös motionscenter som erbjuder en vacker miljö.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Linköping

Bonum Brf Korkeken

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.