Loftahammar

Idrottsvägen 13

REDO™
  • 49 kvm
  • Fritidshus

Charmig skärgårdsidyll med havsutsikt och stor tomt

Det är få förunnat att dessa chanser dyker upp på marknaden. Nu kan vi stolt presentera detta charmiga soldattorp med permanentstandard beläget i hjärtat av Loftahammars samhälle. Huset ligger med ett oerhört fint läge med en ogenerad havsutsikt och den underbara skärgården som närmsta granne. En mycket stor, användbar tomt om hela 2 300 kvadrat som öppnar upp för flertalet möjligheter, t.ex. nybyggnation eller avstyckning.

Detta idylliska 1800-talstorp är fördelat på två plan och är disponerat på 49 kvadratmeter boyta. Huset är vinterbonat och kan nyttjas som åretruntboende. På bottenvåningen finns vardagsrum och kök samt förrådsutrymmen. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, järnspis, tvättmaskin och diskmaskin. På övervåningen finns två sovrum och en toalett. Huset värms upp av luftvärmepump, elelement och av vedeldning via öppen spis med kassett som står i vardagsrummet samt järnspisen i köket. I ena sovrummet på övervåningen finns en öppen spis som ej är i bruk.

Den stora trädgården är lättskött på plan yta och har stor potential att kunna bebyggas eller delas av till två tomter. Framför torpet finns en altan i soligt söderläge. På tomten finns en äldre ekonomibyggnad som går att använda som förvaringsbod/vedbod eller byggas om till gästhus.

Huset är välbyggt och lättskött och har underhållits väl genom åren. Här finns kommunalt vatten och avlopp och fiber finns draget fram till tomtgränsen.

Lägesfaktorn är optimal med närheten till Loftahammars centrum med matbutik, bageri, glasskiosk, bensinmack och restauranger. För den golfintresserade finns Loftahammars Golfklubb i direkt närhet. Närheten till havet och skärgården erbjuder fantastiska möjligheter till bad- och båtaktiviteter. Det finns möjlighet att hyra bryggplats framför fastigheten.

Passa på att säkra sommarstugedrömmen, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Loftahammar

Idrottsvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.