Ljungsbro, Ljungsbro

Hult 10

REDO™
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Fritidshus

Förverkliga din dröm nära en sjö!

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna fastighet med närhet till såväl vatten som till Ljungsbro med dess serviceutbudet som finns där. Fastigheten ligger endast ca 20 min från Linköping.

Huset är i stort behov utav renovering/rivning vilket betyder att du kan få det precis så som du vill det, skapa ett riktigt drömboende!

Tomten är relativt lättskött med möjlighet att utveckla vidare för den som önskar. Utsikten ned över sjön är aldrig tråkig oavsett årstid. På tomten finns flera förrådsutrymmen.

Endast några 100m ner finns Hultsjön där du kan ta en skön simtur i sjön. Du har även tillgång till en gemensam brygga där ni har rätt till en båtplats.

Nu är det alltså dags för nästa ägare att ta vid och skapa nya minnen. Blir det den unga familjen som drömmer om ett sommarställe, paret där barnen flyttat hemifrån och där fritiden öppnar upp sig? Det återstår att se. Här har du chansen att förverkliga din dröm om en avkopplande och naturskön tillvaro, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Endast 10 min med bil når ni Ljungsbro och 7 min bort Vreta Golfklubb för de golfintresserade.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information..

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ljungsbro, Ljungsbro

Hult 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.