Klockartorpet, Västerås

Klockargatan 8A

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Nu finns chansen att skapa ditt drömboende!

Varmt välkommen på visning av denna bostad som efter en mindre renovering kan bli hur fin som helst. Ta chansen att skapa ditt drömboende.

På Klockargatan 8A välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet där det behövs lite renovering, men som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. Här bor du på 66 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En ljus bostad som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Bostaden består av ett badrum, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som har plats för både soffa och matsalsgrupp, sovrum, en rymlig klädkammare samt ett funktionellt kök med släta beigea snickerier och matplats intill stort fönsterparti. Från sovrummet i denna bostad når du även en stor och mysig balkong på ca 15kvm där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas ligger mot grönområde och erbjuder sol eftermiddag och kväll samt plats för matbord, loungegrupp, kryddor och växter. Tvättbestyren hanteras enkelt i tvättstuga som finns en trappa ner i samma hus och lägenheten har två tillhörande förråd. Brf Rönnberga nr 4 är en stabil förening med låg belåningsgrad.

På Klockartorpet bor du i trivsamma och omtyckta kvarter. Förutom närhet till bra kommunikation och snabb access ut på E18 finns här också närhet till Västmanlands Sjukhus, City och Hälla handelsområde 5 minuter bort med bil.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna