Haga, Västerås

Källhagsgatan 1H

Såld
  • 2 rum
  • 50,7 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad tvåa med underbar känsla!

Här välkomnas du in i en modern och väldisponerad bostad som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen och ljuset som leker mellan rummen.

Här välkomnas du in i en modern och väldisponerad bostad som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen och ljuset som leker mellan rummen. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 50,7 kvadratmeter. Här har man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet såväl hemtrevnad och genom hela bostaden löper ett vackert parkettgolv. I denna bostad möts vi av en inbjudande och öppen hall med bra plats för ytterkläder och skor samt praktiska klädkammare. Vidare finns ett stilrent Marbodal kök, bra förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp intill fönsterparti. Renoverat och helkaklat badrum utrustat med lyxig takdusch, skärmvägg i glas, toalett, kommod med utanpåliggande handfat, rund planspegel samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett ombonat sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och har plats för soffgrupp och arbetsplats för den som önskar. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och mysig balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Högt och fritt läge utan insyn och många soltimmar. Lägenheten har två tillhörande förråd i källaren och lediga parkeringsplatser finns. Brf Geväret är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner.

På Haga bor du i trivsamma och omtyckta kvarter med grönområden, fina skogspartier och promenadavstånd till flera parker. Utöver välsorterad matbutik och busshållplats runt husknuten finns här närhet till både Sjukhuset, Ringvallen idrottsplats, Finnslätten samt Stenby handelsområde med dess utbud. Västerås Centrum ligger 7 minuter bort med bil och för den som pendlar erbjuds snabb access ut på E18.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna