Haga, Västerås

Källhagsgatan 1 K

Såld
  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig tvåa med balkong i bästa solläge!

Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet vars ytor ger plats åt allt du önskar. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem på populära Haga.

Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet vars ytor ger plats åt allt du önskar. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem på populära Haga. Passar perfekt för det unga paret som ska bygga bo eller den som söker boende omgiven av grönområden och närhet till mycket. Här parkerar du enkelt bilen nära bostaden och njuter av fina sommardagar på föreningens grönskande gård med sittplatser. Det första man möts av i detta hem är en trevlig hall med intilliggande klädkammare och vidare finns ett sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter och ett praktiskt kök med mörka snickerier, arbetsytor, stort fönster med fint ljusinsläpp samt plats för matbord och stolar. Det lättmöblerade vardagsrummet bjuder på sociala sällskapsytor och plats för både soffa och matgrupp eller arbetsplats samt utgång till balkong i bästa solläge. Balkongen är högt belägen med fria vyer och som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Som medlem i Brf Geväret har du tillgång till tvättstuga, förråd, matförråd, cykelrum och föreningslokal. Det finns möjlighet att hyra extra förråd för den som önskar och lediga parkeringsplatser. Föreningen är välskött och solid med strukturerade framtidsplaner. Solceller finns installerade för att hålla föreningens elkostnader nere. MÖJLIGHETEN FINNS ATT MÖBLER KAN INGÅ.

På Haga bor du i trivsamma och omtyckta kvarter med grönområden, fina skogspartier och promenadavstånd till flera parker. Utöver välsorterad matbutik och busshållplats runt husknuten finns här närhet till både Sjukhuset, Ringvallen idrottsplats, Finnslätten samt Stenby handelsområde med dess utbud. Västerås Centrum ligger 7 minuter bort med bil och för den som pendlar erbjuds snabb access ut på E18.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna