Tyresö Strand, Tyresö

Målarprinsens väg 4

Såld
  • 1,5 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1,5 rok i populära Tyresö Strand!

Välkommen till Målarprinsens väg 4 och denna hemtrevliga lägenhet om 42 kvadratmeter i underbara Tyresö Strand! Här har du chansen att förvärva en lägenhet med balkong i bästa solläge, rymligt vardagsrum, stilrent badrum och en fullt utrustat kök. Läget direkt intill Strandtorget med skolor, närbutik, restauranger samt utmärkta kommunikationer till city gör vardagspusslet enkelt. Till det erbjuds omgivningar som andas skärgård mixat med närhet till vackra naturområden, idrott och friluftsliv.

Passa på när chansen ges!

- Balkong med sol från morgon till kväll!
- Lugnt och trivsamt område.
- P-plats ingår i månadsavgiften.
- Rymligt vindsförråd.
- Närhet till goda kommunikationer, skolor, förskolor samt livsmedelsbutik och restauranger.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med rymliga skjutdörrsgarderober och en hatthylla. I anslutning till hallen når vi det moderna, stilrena och helkaklade badrummet med all utrustning som behövs! Bostaden erbjuder därefter ett generöst och hemtrevligt vardagsrum, här med fantastiskt ljusinsläpp och gott om plats för en större soffgrupp samt andra enklare möblemang. Perfekt del för vänner och familj att umgås vid!

Från vardagsrummet når vi sedan det ljusa köket som erbjuder goda förvaringsutrymmen genom över och underskåp och plats för matgrupp om minst 4 personer. I denna välplanerade lägenhet har man skapat en sovalkov med hjälp av en vägg som skärmar av vid vardagsrummet. Här finns det god rymd för en 140-160cm säng och nattduksbord samt byrå för förvaring om så önskas.

Till sist finner vi den härliga balkongen som ni kan njuta på under sommarmånaderna när solen står som högst! Här ryms mindre loungegrupp alternativt matgrupp upp till 4 personer. Balkongen erbjuder bästa solläge, från morgon till kväll!

OMGIVNINGEN
Området Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och natur/skärgårdsnära boende för både paret, den lilla familjen eller singeln. En kort promenad på 3 minuter finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang, bibliotek och frisörsalonger. Ett stenkast bort finner ni Strandskolan (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. En bit bort finns även Tyresö skola (åk F-9) samt ytterligare förskolor.

Busshållplats (Strandtorget) med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger vid strandtorget.
På korta cykel/gångavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats. Vill man ge sig ut på långvandring finns flertalet inlopp till kända Tyresta naturreservat!

På det stora hela en hemtrevlig lägenhet, sällan till salu!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna