Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 9

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Populär gaveltrea i underbara Tyresö Skogsstad!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjlighet till privatvisning.

Varmt välkommen till högt eftertraktade Barrskogsvägen 9 och denna trivsamma gaveltrea belägen i populära Tyresö skogsstad! Bostaden erbjuder goda sociala ytor, helkaklat badrum, härliga ljusflöden och en trevlig balkong med sol under eftermiddagen och kvällen.
Här erhåller ni ett modernt och praktiskt boende med skogspartier i omgivningar som skapar en karaktär på ditt leverne som är få förunnat. Detta med direkt närhet till skolor, dagligvaruhandel, Centrum, gym, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Stockholm City på under 25 min må vara det bästa av två världar.

- Rymligt förråd tillhör.
- HSB-förening som enda i området.
- Inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol.
- Närhet till allt som familjen och paret kan önska.
- Optimal planlösning med centrala sociala delar samt separata sovrum.

Väl i bostaden möts vi av en ljus och hemtrevlig hall med förvaringsmöjligheter genom garderob. I anslutning till hallen finner vi det helkaklade badrummet som är fullt utrustat med både dusch, tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt wc, handdukstork, handfat och till sist en kommod med förvaring.

Vidare i bostaden finner vi de sociala delarna i halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök.
Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Här ryms en generös soffgrupp samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.
Köket från Marbodal är full utrustat och går i vita snickerier. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna kocken och de sociala sammanhangen. I köket finner vi även matplats vid fönster för minst 6 personer.

Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet, här kan du enkelt möblera balkongen med soffgrupp eller matbord och njuta av solen under eftermiddag och kväll.
I övrigt finns två trevliga sovrum belägna i olika delar av bostaden där Master bedroom har plats för dubbelsäng samt flertal garderober om så önskas. Sovrum två är av mindre art men fungerar utmärkt som barn/gästrum eller rymligt hobbyrum/kontor.

På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för att få löpande info.

OMRÅDET
Närområdet är oerhört smakfullt och bekvämt för såväl familjen som paret. Här bjuds på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till centrum, promenadstråk, matbutiker, förskolor, skolor, bad, idrottsanläggningar, golfbana samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Mysiga Barnsjön finns på cykelavstånd.
Direktbussar avgår från hållplats endast 2 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Gästparkeringar löper längs med Lövskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats.
Vill man uppleva mer av natursköna Tyresö så tipsar jag om vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tyresö Skogsstad, Tyresö

Barrskogsvägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.