Trollbäcken / Skälsätra, Tyresö

Liljegränd 42

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Parhus

Familjärt parhus i lugnt och naturskönt område!

Eftertraktat och trivsamt parhus med tre härliga uteplatser att njuta av oavsett vilken tid på dagen!

Varmt välkommen till Liljegränd 42 och detta populära parhus på 102 kvm fördelat i två plan. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, renoverat kök och badrum från år 2017, sol under hela dagen samt välplanerade och sociala ytor. I BRF Liljan bor du tryggt och lugnt i mysigt villkvarter nära Långsjön. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Tre uteplatser med sol under hela dagen.
- Genomgående fin och stilren.
- Renoverade kök & badrum år 2017.
- Nära skola, förskola, kommunikationer .
- Underbar natur runt knuten, flera sjöar och Tyresta Nationalpark!

När vi kliver in i bostaden möts vi av en rymlig och välkomnande hall. Här finns det goda möjligheter för förvaring och avhängning av säsongens ytterplagg. På golv finner vi praktisk klinker. För ytterligare förvaring finns ett stort förråd att nyttja samt möjlighet att bygga till ett förråd under trapp eller nyttja som tillexempel kontorsyta.
Direkt till vänster från hallen finner vi bostadens första badrum som har en praktiskt klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. Här finns även badkar, handfat med kommod samt WC.

Vidare nås bostadens master bedroom med utgång till den trevliga uteplatsen. Rummet har plats för dubbelsäng, nattduksbord samt förvaring genom byrå. Bostadens andra sovrum ligger beläget vägg i vägg och rymmer god plats för större säng, förvaringsmöjligheter samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.

På övre plan når vi bostadens sociala delar med ett fantastiskt trevligt och renoverat kök. Köket är planerat i vinkel och erbjuder full maskinell utrustning, goda avlastningsytor samt gott om förvaring genom över och underskåp. Helt enkelt allt som den hängivna hemmakocken eftersöker. Intill köket finns god plats för matgrupp om 6-8 personer. Om man vill är det möjligt att skapa ett tredje sovrum vid matgruppsdelen istället. Från köket nås den trevliga balkongen, här kan man njuta av solens strålar från förmiddag till kväll.
På detta plan nås även det andra helkaklade badrummet med wc, dusch och handfat med kommod.

Vidare i planet nås det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns rymd för såväl stor soffgrupp samt ytterligare matplats om önskemålet finns. Rummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna.
Uteplatsen, en riktig favorit under de varma sommarmånaderna nås från vardagsrummet. Här kan ni njuta av solen från eftermiddag till sen kväll när solen tar sig ner bakom trädtopparna.Uteplatsen erbjuder ett helt insynsskyddat läge, en trädäckad altan med plats för matgrupp eller loungegrupp samt gräsmatta för möjligheter till planteringar.

Ett mycket trivsamt boende, ta chansen när den väl ges!

OMRÅDET:
Brf Liljan är en populär förening lugnt belägen i Skälsätras lummiga villakvarter nära Långsjön. Husen är byggda 1991 och ekonomin är god. Ett familjärt område där man har härliga naturupplevelser runt knuten.
Besök ett av Sveriges mest orörda naturreservat, Tyresta Nationalpark med dess särpräglade skönhet. Eller varför inte en promenad till Barnsjön där vi finner elljusspår, stigar och vägar som förgrenas med vackra Gammelström och Alby Friluftsgård.
På bekvämt promenadavstånd finner ni även Trollbäcken IP som erbjuder friidrottsplats, ishall, fotbollsplaner och förskola. Här ifrån finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Sammantaget en härlig familjebostad med härliga uteplatser och goda utrymmen. Perfekt för den den nybildade eller växande familjen samt för den som vill bo i hus med den trygghet och enkelhet som bostadsrättsformen erbjuder!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna