Strandängarna, Tyresö

Björkängsgränd 6

REDO™
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och trivsam 4:a i skärgårdsmiljö!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till privatvisning.

Välkommen till Björkängsgränd 6 och detta havsnära boende med radhuskaraktär i omtyckta Tyresö Strand!
I en idyll med en egen stor uteplats ligger denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet. Här erbjuds bland annat tre ordentliga sovrum, social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt goda möjligheter för förvaring.
Läget med havet och Erstaviks naturreservat som närmsta granne är ytterst eftertraktat. Samtidigt nås busshållplats med citybussar, bad/båtbrygga samt Strandbadet inom någon minut till fots.

- Stor uteplats med både altan och gräsmatta.
- Havsnära boende med närhet till allt familjen eller paret kan önska sig.
- Gångavstånd till Strandbadet.
- Förråd i anslutning till lägenheten.
- Havsglimt från kök och uteplats.

Väl i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås både en helkaklad WC samt det helkaklade badrummet. I badrummet finns badkar, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.
Lägenheten erbjuder tre ordentliga sovrum med plats för säng, garderober, nattduksbord samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.

Det trevliga köket i L-form är stilrent och fullt utrustat där gott om arbetsytor samt skåp och lådor finns att nyttja, perfekt för den hängivna kocken i familjen. Här finns även ett fönster som ger behagligt ljus såväl som en liten hemtrevlig kryddhylla.
Från köket når vi matplats med rymd för upp till 8-10 personer och utgång till trädgården. Väl tilltaget vardagsrum i öppen och social planlösning med köket. Här finns det plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Vardagsrummet har fantastiskt ljusinsläpp från de stora och många fönsterplatserna som vetter i tre väderstreck. Oavsett när på dagen så finns ett härligt naturligt ljusspel.

Till sist når vi den fantastiska uteplatsen som inte bara erbjuder en stor altan och gräsmatta utan även flertalet soltimmar. Den stora uteplatsen som delvis ligger under tak och har plats för matgrupp, grill, solstolar och härliga blomsterarrangemang. Med utsikt mot grönskande innergård kan ni njuta av solens strålar från morgon till kväll.. På gaveln av tomten finns även en pergola att nyttja och här tittar solens strålar fram vid lunchtid.

Förvaring finns det gott om. Ett stort förråd finns även att nå från uteplatsen.

OMGIVNINGEN
Att Strandängarna i Tyresö är en av Stockholms alla vackraste platser känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger i det vackra landskapet i nordöstra Tyresö, invid Erstaviken och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid havet och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med nybyggd strandpromenad, havsbad och båtklubb. Samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia, vackra slottspark och restaurang samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.På korta avstånd finner vi Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden. I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Söker ni efter en modern bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls?
Anmäl gärna intresse för att informeras löpande fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Strandängarna, Tyresö

Björkängsgränd 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.