Strandängarna, Tyresö

Ekängsgränd 7

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Toppenfin gaveltrea i populära strandängarna!

Välkommen till Ekängsgränd 7 och en fantastiskt fin gavellägenhet belägen ett stenkast från Erstaviken. Här lever man med både natur och skärgård inpå husknuten, en lyx att ha ett havsbad på ett par minuters promenadväg från lägenheten, Erstaviks naturreservat och busshållplats. Ett modernt och funktionellt boende med ett av de bästa lägena ut mot fin skogsbacke.

- Flexibelt tillträde.
- Lugnt och trivsamt område.
- Goda kommunikationer till Tyresö Centrum, Stockholms City och Gullmarsplan.
- Stilren och välplanerad lägenhet belägen intill Erstaviken.
- Stor balkong som sträcker sig runt lägenheten med sol hela dagen.

Väl in i bostaden möts vi av en generös och inbjudande hall, här finns goda förvaringsutrymmen att tillgå. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med egen tvättdel, wc, dusch handfat med kommod, segel, handdukstork samt överskåp vid tvättdel.

Köket och vardagsrummet förenas i en halvöppen planlösning och erbjuder god rymd för soffgrupp såväl matgrupp. I köket erbjuds du gott om matlagningsytor och full köksutrustning genom kyl/frys, diskmaskin, fläkt, ugn samt spis- här finns allt för den matlagningsintresserade! Bostaden har två rymliga sovrum med plats för större säng, nattduksbord samt andra enklare möblemang efter eget tyckte och smak.

Till sist når vi den härliga balkongen med utgång från vardagsrummet, en perfekt plats som inbjuder till rofyllda stunder i ett perfekt läge med solen som strålar från förmiddag till kväll!

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

OMGIVNING:
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med havsbad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara.

Närhet till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd. Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden. I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel. Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå. Busshållplats finns ca 100 m från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strandängarna, Tyresö

Ekängsgränd 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.