Öringe, Tyresö

Safirgången 29

Såld
  • 3 rum
  • 58,3 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt och oerhört eftertraktat hem på Safirgången

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!
Eftertraktat radhus i enplan som kan erbjuda hela 3 sovrum!

Välkommen till Safirgången 29 och ett smakfullt inrett hem med lyxen att bara flytta in och trivas från första stund - utmärkt för singeln, paret eller den lilla familjen.
Här erbjuds ni ett atriumhus i bostadsrättsform med en välplanerad planlösning med öppna sociala ytor. Fullt utrustat och arbetsvänligt kök med smarta lösningar, två sovrum, helkaklat badrum, gott om förvaring och en trevlig uteplats vid entrén i insynsskyddat och bra solläge.
På Safirgången bor ni lugnt och fridfullt i ett familjevänligt område i populära Öringe med närhet till allt som familjen önskar.

Brf Safiren är en välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift där värme, vatten, bredband samt basutbud för TV ingår.
I föreningen finner du uteplats, lekplats, festlokal, tvättstuga, förråd. En förening med blandade åldrar där alla hjälps åt för att bibehålla det trygga och lugna området!

- Radhuset kan nyttjas som 2-4 rok (Se planlösningar).
- Låg avgift om 2713 kr.
- Fint renoverad- Bara att flytta in.
- Insynsskyddad uteplats i bästa solläge.
- Förråd vid entrén.
- Utmärkta kommunikationer till Tyresö Centrum, Gullmarsplan och Stockholms City.
- Praktiskt och lugnt boende med närhet till allt som hör vardagen till.

Vid entrén finns en altan med en platsbyggd sittbänk och utrymme för att möblera med ett cafébord och fyra stolar eller en loungesoffa om så önskas. Här får vi möjlighet att njuta av solen under hela dagen till kväll. Det finns även ett förråd att nyttja för utmärkt förvaring. Uteplatsen har staket/plank som avskärmar.

Väl i huset möts vi av en ljus hall med förvaringsmöjligheter. Vidare kommer vi in i de sociala delarna med kök, matplats och vardagsrum.
Ett fullt utrustat och välplanerat kök som renoverats i moderna, stilrena färger. Här erbjuds full maskinell utrustning såväl som goda arbetsytor där hemmakocken kan skapa magi. Ett takfönster skänker trevligt ljusinsläpp.
En riktigt smakfull lösning är den platsbyggda sittbänken som är vänd emot matplatsen. Bakom den finns bra arbets-/ avlastningsbänk med skåp under som är vänd emot köket. Matplatsen rymmer 6 personer.

I öppen och social planlösning mot kök och matplats finner vi det väl tilltagna vardagsrummet med flera stora fönster som skänker rikligt med dagsljus åt rummet. Här finns utrymme att möblera med en större soffa med tillhörande möblemang efter eget tycke och smak.
Via vardagsrummet nås bostadens ena sovrum. Här har man delat av för att få tillgång till ytterligare ett sovrum. Plats för säng, nattduksbord samt byrå.

I den andra delen av bostaden finner vi det andra sovrummet med utmärkt förvaring genom en garderobsvägg. Om behovet finns kan detta enkelt delas av för att erhålla ett tredje sovrum.

Badrummet ligger centrerat och nås från hallen. Ett helkaklat badrum i ljusa färger med dusch, wc, tvättmaskin och gott om förvaring i flertalet skåp.

På det stora hela ett ytterst trevligt hem som sällan når marknaden!

OMRÅDE / OMGIVNING
Öringe är ett fantastiskt område som upplevs lugnt, barnvänligt och mycket praktiskt.
På två minuters avstånd finner du busshållplats med direktbussar till Gullmarsplan såväl som T-centralen.
Öringesjön som ligger ett stenkast från radhuset erbjuder bad på somrarna och skridskoåkning på vintrarna.
Med direkt närhet ligger också Erstaviks naturreservat och Sörmlandsleden. Här kan du enkelt ströva omkring i timmar och njuta av skogens lugn.
Fårdala skola ( F-6 ) ligger på kort gång- och cykelavstånd och förskolan Cassiopeja ligger ett stenkast bort.
Längre ut finns även Strandskolan ( F-9 ) och Tyresö skola ( F-9 ). I centrala delarna av Tyresö finns även Engelska skolan och Kunskapsskolan.
Dessutom når du närlivs (Syrrans lanthandel), restaurang, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana på promenadavstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna