Öringe, Tyresö

Diamantgången 211

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig tvåa i lugna och natursköna Öringe!

Välkommen till Diamantgången 211 och detta mysiga hem belägen i trivsamma Öringe!

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både natur, vatten, kommunikationer, förskolor/skolor och Tyresö Centrum med all dess service.
Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, flödande ljusinsläpp, ett ljust kök och ett rymligt sovrum. BRF Diamanten är en populär förening med låga 2-plans hus, vissa med suterräng, alla med härlig radhuskänsla! I området finns flera tvättstugor och föreningslokal att hyra. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Välplanerat hem i mycket trevlig förening.
- Härlig eftermiddag/kvällssol på balkong.
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område.
- Närhet till kommunikationer med täta avgångar.
- Gångavstånd till både badsjö, storslagen natur och vardagens praktiska delar.

Entrén finner vi en våning upp som kan nyttjas som en extra balkong med plats för en liten sittgrupp. Lägenheten har en rymlig hall som förbinder lägenhetens alla rum. Förutom det generösa sovrummet, klädkammaren och badrummet har lägenheten ett öppet och ljust vardagsrum som går att öppna upp mot kök.

Köket är i gott skick och har plats för en rymlig matgrupp intill fönster. Balkongen når du från vardagsrummet, här kan du njuta av bästa solläge i sydväst. Här får du enkelt plats med mindre matgrupp eller varför inte en fin cafégrupp och härliga krukplanteringar!

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön ca. 200m in i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall. För de som åker bil finns möjlighet att ta över garage eller parkeringsplats.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna