Öringe, Tyresö

Diamantgången 41

REDO™
  • 4 rum
  • 95,6 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad radhuskänsla med stor uteplats i härligt solläge!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Varmt välkommen till Diamantgången 41 och detta härliga hem belägen i fantastiskt mysiga Öringe!

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både natur, vatten, kommunikationer, förskolor/skolor och Tyresö Centrum med all dess service.
Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, flödande ljusinsläpp, ett stilrent och nyrenoverat kök, tre rymliga sovrum samt en alldeles underbar uteplats med ett insynsskyddat och solsäkert läge. BRF Diamanten är en populär förening med låga 2-plans hus, vissa med suterräng, alla med härlig radhuskänsla! I området finns flera tvättstugor och föreningslokal att hyra. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Cirka 20 kvm altan & 20 kvm gräsmatta.
- Välplanerat hem i mycket trevlig förening.
- Renoverat kök från 2021.
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område.
- Närhet till kommunikationer med täta avgångar.
- Gångavstånd till både badsjö, storslagen natur och vardagens praktiska delar.

Väl in i bostaden möts vi av en öppen och välkommande hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås det ett rymligt badrum, utrustad med dusch. wc, handdukstork, handfat samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Vidare når vi den sociala delen av bostaden där vi finner ett öppet och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som skänker ett vackert ljusinsläpp till rummet. Här nås även utgången till den lättmöblerade uteplatsen belägen i ett härligt. I vardagsrummet ryms plats för stor soffgrupp, vilket ger dig utmärkta möjligheter att skapa fina minnen med vänner och familj av den stora skalan.

Vidare når vi det väl tilltagna och stilrena köket, renoverat år 2021. Ett fullt utrustat kök med goda förvaringsmöjligheter genom över och underskåp samt god plats för matgrupp intill fönster. Bostaden erbjuder även tre sovrum i rymliga storlekar.

Till sist når vi lägenhetens guldklimp, den fantastiska uteplatsen! Här erbjuds du en generös altan med plats för både matgrupp, loungegrupp och grillhörna. Uteplatsen erbjuder även en gräsmatta att som du kan nyttja till planteringar, mindre studsmatta eller varför inte ett mysigt cafébord att nyttja för en fika i solen!

På det stora hela ett underbart boende för familjen som önskar det bästa av vardag, såväl som fritid.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön ca. 200m in i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall. För de som åker bil finns möjlighet att ta över garage eller parkeringsplats.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öringe, Tyresö

Diamantgången 41

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.