Öringe, Tyresö

Diamantgången 135

REDO™
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och stilren trea med dubbla uteplatser!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Varmt välkommen till Diamantgången 135 och denna fantastiska bostad belägen i trygga, natursköna och familjära Öringe. Här erbjuds en lägenhet i mycket gott skick med bland annat dubbla uteplatser i härliga sollägen, helkaklat badrum, stilrent kök och goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare och kallförråd precis utanför ytterdörren. I BRF Diamanten bor du tryggt och lugnt med närhet till allt som önskas.

- Två uteplatser med trädäckad altan.
- Renoverat kök och badrum.
- Rikligt med sol från morgon till kväll!
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område.
- Närhet till kommunikationer med täta avgångar.
- Gångavstånd till både badsjö, storslagen natur och vardagens praktiska delar.

När vi tar oss in i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt mindre byrå för övrig förvaring.
I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med kakel i både vitt och svart samt svart klinker på golv. I badrummet finns wc, badkar, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Vidare nås den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket går i vita snickerier med tillhörande bänkskiva och stänkskydd i beige laminat. Köket erbjuder även goda förvaringsmöjligheter genom över och underskåp.
Utrustning består av ugn, spis, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin. I anslutning till köket ryms en matgrupp för 4-6 personer beroende på hur man möblerar i lägenheten.

Vardagsrummet rymmer gott om plats för en härlig soffgrupp med tillhörande möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. Tack vare flertalet fönsterpartier får rummet ett fint ljusinsläpp under större delen av dagen.
Från vardagsrummet nås utgången till baksidans insynsskyddade uteplats. Baksidan erbjuder en trädäckad altan med plats för både matgrupp och cafégrupp om så önskas. Här kan man njuta av den fantastiska solen från lunch-kväll!

Lägenhetens master bedroom har plats för både dubbelsäng, nattduksbord samt andra mindre möblemang. I sovrummet nås även en walk-in-closet som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Om man hellre vill nyttja klädkammaren i anslutning till hallen kan man öppna upp en dörr därifrån och stänga igen ingången från sovrummet.

Andra sovrummet rymmer plats för säng, garderober samt övrigt möblemang. Från detta sovrum nås utgången till lägenhetens andra uteplats som är belägen på framsidan, även denna är trädäckad och erbjuder god plats för en mysig loungegrupp. Här kan du njuta av solen strålar från tidig morgon till tidig eftermiddag.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öringe, Tyresö

Diamantgången 135

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.