Öringe, Tyresö

Diamantgången 163

REDO™
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Generös 2:a med ogenerat läge!

Välkommen till Diamantgången 163 och denna ljusa och trevliga 2:a! Lägenheten har generösa ytor, rymligt kök och vardagsrum i ett ogenerat läge. Till detta en mycket tilltalande planlösning med solig balkong. Möjlig 3 rok! (se alternativ planlösning)

- Radhuskänsla
- Generöst vardagsrum
- Rymligt sovrum
- Gott om förvaring
- Tryggt, lugnt och barnvänligt område
- Nära insjö, promenadstråk, matbutik, restaurang och kommunikationer
- Trevliga innergårdar och lekplatser

Välkommen in till en trivsam hall med plats för ytterkläder samt garderober och en klädkammare/förråd. Redan här infinner sig en bra magkänsla som förstärks ju mer du ser av den här lägenheten med sin trevliga planlösning. Ett ljust och trevligt vardagsrum med fönster i ett ogenerat läge. Stort kök med gott om plats och utgång till en solig balkong. Möjlighet finns att öppna upp och skapa en öppen planlösning mellan kök och vardasgrum.
Sovrummet är rymligt med stor garderobsvägg och ger plats för både säng och skrivbordshörna. Bra badrum med badkar och tvättmaskin.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön ca. 200m in i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall. För de som åker bil finns möjlighet att ta över garage eller parkeringsplats.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

Letar du efter ett idylliskt boende i ett väldigt trevligt område? Leta inte längre, du har hittat rätt.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öringe, Tyresö

Diamantgången 163

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.