Farmarstigen, Tyresö

Vitlöksgränd 3

Såld
  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea med ett insynsskyddat läge på balkong!

Välkommen till denna fina bostad belägen på Vitlöksgränd 3 i centrala Tyresö! Här har du snart chansen att förvärva en välplanerad och generös 3 rok om 76,5 kvm med närhet till både kommunikationer, Tyresö Centrum, skolor, förskolor och den underbara naturen!

- Möjligt att skapa ett tredje sovrum.
- Luftig och välplanerad lägenhet.
- Rymlig balkong med insynsskyddat läge.
- Välskött förening med låg skuldsättning och stabil avgift.
- Närhet till bussförbindelser, närbutik, skola, förskola och natur.
- Badsjö och elljusspår på promenadavstånd.

Väl in i bostaden möts vi av en rymlig och välkomnande hall med goda förvarings-och avhängningsmöjligheter. Till vänster från hallen nås det helkaklade badrummet, fullt utrustat i välbehållet skick. På högra sidan tar vi oss vidare till två rymliga sovrum, här finns det möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. I dessa rum ryms både en större säng, garderober, nattduksbord och övrigt möblemang efter tycke och smak.

Vidare in i lägenheten nås det öppna och ljusa vardagsrummet som ger gott om plats för en större soffgrupp, här får både familj och vänner plats att umgås! I övrigt ryms även andra enklare möblemang att inreda med för att sätta sin egen prägel på hemmet. Från vardagsrummet finner vi ett trevligt kök med gott förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Intill köket ryms en matgrupp om cirka 4-6 personer.

Till sist når vi den härliga och lättmöblerade balkongen med plats för både loungegrupp och matplats. Här har du sol från förmiddagen till tidig eftermiddag tillsammans med ett insynsskyddat läge tack vare de stora fina träden! På det stora hela en mycket hemtrevlig och välbehållen lägenhet med delvis renoveringsbehov, här har du chansen att sätta din egen prägel på hemmet!

Till bostaden ingår även ett rymligt källarförråd med plats för övrig förvaring.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN
BRF Delfinen är en populär och trygg förening med god ekonomi där många boende väljer att spendera många år.
Tvättstuga, samlingslokal, cykelförråd, barnvagnsförråd samt parkeringsplatser till bra priser är några av de fördelar som finns.

Bo med närhet till skolor, förskolor, natursköna miljöer och insjö såväl som till centrum, service och mycket goda kommunikationer.
Bussar avgår från den närliggande busshållplatsen mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö C samt Stockholm C under pendlingstider.

Vill du ha ett lugnt och fridfullt boende i en trygg förening med närhet till allt? Anmäl gärna intresse.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna