Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 1

REDO™
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet belägen högst upp i huset!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Sikvägen 1 och Brf Siken i Centrala Tyresö! Snart har ni möjligheten att förvärva en lägenhet i en av de mest eftertraktade husen på Sikvägen. Denna välplanerade bostad återfinns på åttonde våningen i huset och med kort gångavstånd finner du Tyresö centrum. Detta i en av Tyresös absolut bästa föreningar med stabil ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare.

- Högst upp i huset med härlig utsikt.
- Ett stenkast från Tyresö Centrum med all dess service.
- Inglasad balkong med sol i söderläge.
- Direkt närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.
- Gott skick med goda förvaringsmöjligheter.
- Flexibelt tillträde kan erbjudas.

En välplanerad lägenhet om 42 kvm i ett toppenläge finner du här. Vi möts av en välkomnande och rymlig hall med en praktisk klädkammare för förvaring. Från hallen når vi det helkaklade badrummet (stambytt 1999). Badrummet har badkar, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, wc samt en tvättmaskin.

Vidare in i bostaden når vi ett väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp med tillhörande möbler samt större säng om så önskas. Möjligheten för att bygga en sovalkov finns tack vare det stora rummet. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som både är lättmöblerad och rymlig. Tack vare inglasningen kan du nyttja balkongen under sen vår samt tidig höst. Med ett härligt söderläge kan du njuta av solen strålar under större delen av dagen!

Lägenheten erbjuder ett generöst och praktiskt kök med allt som behövs för att den matlagningsintresserade ska kunna trivas i köket. Här finner du gott om förvaring samt matlagningsytor. Intill det stora fönstret får en matgrupp om minst 4 personer plats.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.