Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 25

REDO™
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Central trea med en terrass om hela 37kvm!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till populära Siklöjevägen 25 och detta fina hem i Brf Rödingen. Här kan du flytta in och trivas i ett modernt och välplanerat hem med alla de delar som önskas på plats. Stilrena och kvalitativa materialval mixas här med ljusa och öppna sociala ytor vilket bidrar till ett mycket trivsamt och levande hem. Utöver detta erbjuds du även en fantastiskt uteplats med sol under eftermiddag/kväll, perfekt ställe att njuta på under sommarmånaderna med familj och vänner!

Bostaden omringas av ett stillsamt och lugnt område med närhet till golfbana, rackethall, fina strövområden samt centrum och dess fulla utbud på behagligt avstånd.

- Stor terrass i härligt solläge.
- Varmgarage nås från hiss.
- Stabil förening med bra ekonomi.
- Rymligt förråd tillhör bostaden.
- Närhet till bussar, centrum, gym, natur och idrottsanläggningar.

När vi öppnar dörren in till lägenheten möts vi av en öppen hall med gott om förvaringsutrymmen. Här har du möjlighet att inreda med garderob, hatthylla samt andra enklare möblemang efter eget tycke och smak. I anslutning till hallen finner vi ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och tvättdel.

Från hallen nås det stilrena och väl tilltagna köket. Här finns allt man kan önska av ett praktiskt och fullutrustat kök med tillhörande över och underskåp. Plats för avlångt eller runt matbord för ett sällskap om minst 4 personer intill stort fönsterparti. Vidare öppnar bostaden upp sig med ett lättmöblerat vardagsrum som erbjuder stora möjligheter att inreda och möblera som önskvärt.

I anslutning till vardagsrummet når vi lägenhetens guldklimp, den härliga uteplatsen! Med hela 37 kvm har du alla möjligheter till att skapa en fantastiskt uteplats med både loungegrupp och matgrupp, här med plats för både familj och vänner av den större skalan!

Bostaden erbjuder även två stycken sovrum, ena rummet med plats för dubbelsäng, garderober och övrig förvaring. Det andra rummet är något mindre men rymmer även här förvaring och dubbelsäng om så önskas.

För ytterligare förvaring finns en klädkammare att tillgå.

OMRÅDET
Omgivningarna är utmärkta för såväl paret som familjen med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt badsjö finns att tillgå i närområdet.

På det stora hela ett lugnt och fantastiskt boende i natursköna Tyresö där vardagens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse och missa inte chansen att förvärva denna suveräna bostad!

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.