Centrala Tyresö, Tyresö

Björkbacksvägen 75

Såld
  • 2 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och central 2:a med stor uteplats!

Varmt välkommen till Björkbacksvägen 75 och denna hemtrevliga lägenhet med uteplats i fantastiskt läge! Här erbjuds du en välplanerad 2 rok på 73 kvm med ett stenkast från Tyresö Centrum och all dess service. Sätt din egen prägel på hemmet och njut av det lugna området som brf Björkbacken erbjuder!

- Stor uteplats i härligt solläge!
- Flexibelt tillträde kan erbjudas.
- Ett stenkast från Tyresö Centrum med all dess service.
- Direkt närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.
- Möjlighet till att skapa ett badrum och en WC.

Väl in i bostaden möts vi av en välkomnande och generös L-formad hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi det hemtrevliga köket i vita snickerier och gott om avlastingsytor, förvaring och plats för en stor matgrupp. I anslutning till köket når vi vardagsrummet som är ljust och luftigt med stora fönsterpartier som skänker fint ljusinsläpp hela dagen. Här finns goda möjligheter att sätta just din prägel på rummet tack vare den stora ytan.

Från vardagsrummet tar vi oss ut till den fantastiska uteplatsen, här finner vi lägenhetens guldklimp. Med sol under större delen av dagen kan du här njuta under sommardagarna med ett stort sällskap i den mysiga soffhörnan eller matgruppen samtidigt som du tittar ut över det lummiga och gröna området.

Bostaden erbjuder i dagsläget ett stort badrum med wc, dusch, handdukstork, spegelskåp och handfat. Möjlighet till att skapa ett badrum och en WC med ingång från hallen. I badrummet finns det även god rymd för att installera tvättmaskin och torktumlare. I närheten till entrén finns ett generöst sovrum med flertalet garderober längs ena väggen. I rummet ryms en dubbelsäng, nattduksbord, byrå eller andra enklare möblemang.

På det stora hela ett rymligt och mycket funktionellt boende där ni med små medel kan skapa er egen stil!

FÖRENINGEN & OMRÅDET
Björkbacken som är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77).

Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna