Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 34

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och luftig trea med härlig eftermiddag/kvällssol!

Ljus och luftig trea med härlig eftermiddag/kvällssol!

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma och populära lägenhet i mycket omtyckta BRF Gäddan i centrala Tyresö.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning fördelat på 80 kvm belägen på 4:e våningen med goda sociala ytor, två rymliga sovrum, stora fönsterpartier som skänker rejäla ljusflöden samt en trivsam balkong med trevlig utsikt!

- Insynsskyddat läge.
- Stambytt badrum år 2011-2013.
- Lummigt och trivsamt område.
- Sovrum i österläge och trevligt västerläge på balkong samt i kök och vardagsrum.
- Gedigna förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och rymligt förråd i markplan.
- BRF innehar gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd samt vacker parkmiljö.

Väl i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. I anslutning till hallen nås ett helkaklat och stambytt badrum utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin med förvaringsskåp ovan.

Vidare in i lägenheten nås ett fullt utrustat kök med tilltagna arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Intill köket finns god rymd för en matplats för cirka 6 personer.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns utrymme att möblera för en stor soffgrupp samt matgrupp eller övrigt möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet nås den insynsskyddade och rymliga balkongen som har rikligt med sol från tidig eftermiddag-kväll! Balkongen är lättmöblerad och rymmer god plats för matbord eller loungegrupp för cirka 4 personer.

Bostaden erbjuder två stycken generösa sovrum, båda med plats för dubbelsäng, garderober samt andra enklare möblemang om så önskas. För ytterligare förvaring finns en klädkammare att tillgå i anslutning till sovrummen som är praktisk inredd för förvaring.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats några minuter promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även vackert skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar med lekplatser, aktivitetsyta, utegym, grillplatser samt direkt närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Anmäl gärna ditt intresse för att erhålla löpande information fram till visning!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna