Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 38

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 2 rok med ett insynsskyddat läge från balkong!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Snart har ni möjlighet att förvärva en fantastisk fin tvåa i populära BRF Gäddan belägen i ett otroligt centralt läge!
Lägenheten finner ni på Sikvägen 38, tre trappor upp med ett renoverat kök från år 2018, balkong med trevligt solläge, stambytt badrum och ett stort vardagsrum!

På korta gångavstånd nås Tyresö centrum med all dess service! Ett enkelt och praktiskt boende för både paret, singelhushållet som den lilla familjen!

- Förråd tillhör.
- Stambytt badrum.
- Renoverat kök 2018.
- Stenkast från Tyresö Centrum och all dess service.
- Goda kommunikationer in till Gullmarsplan och Stockholms City med täta avgångar.
- Välskött och mycket ekonomiskt stark förening i centralt och trevligt läge.

I entrén möts du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla och plats för garderober om så önskas. Från hallen når vi ett stambytt badrum med dusch, spegelskåp, wc, handfat med kommod, handdukstork och tvättmaskin.

Vidare in i bostaden möts vi av det trevliga köket i mycket smakfull och stilren form där arbetsytor samt utrustning planerats noga för att skapa bästa möjligheter till en fröjdefull matlagning. Även mängder av skåp och lådor finns att tillgå. I köket finns även en rymlig matplats med plats för minst 4 personer.

Från köket når vi det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet med plats för stor soffgrupp samt möjlighet för övrigt möblemang. Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan skapa trevliga minnen tillsammans. Via vardagsrummet finner vi utgången till den lättmöblerade balkongen med plats för mysig loungegrupp.

Ett rejält sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderober eller andra enklare möblemang efter tycke och smak.

På det stora hela en mycket hemtrevlig lägenhet, här kan du flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET:
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel. Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort. I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader. Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

FÖRENINGEN:
BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.