Centrala Tyresö, Tyresö

Björkbacksvägen 27

Såld
  • 3 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam gaveltrea med fantastisk uteplats!

Attraktiv 3/4:a med uteplats i utmärkt läge!

Välkommen till Björkbacksvägen 27 och denna mycket eftertraktade lägenhet i populära BRF Björkbacken.
Här har du möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet med ett perfekt läge i Centrala Tyresö! Här mixas närhet till underbar natur med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.
Lägenheten är välplanerad med goda sociala ytor, möjlighet till tre sovrum, stambytta badrum och en uteplats belägen i ett toppenläge!

- Möjligt att göra om till 4 rok.
- Två badrum, stambytt 2015.
- Stor uteplats med ett underbart solläge!
- Stabil förening & låg månadsavgift.
- Direkt närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.
- Tryggt & lugnt område.

Väl i bostaden möts vi av en välkomnande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt garderober. Intill hallen når vi det första helkaklade badrummet med wc, handfat, spegel samt dusch där man i dag nyttjar en tvättmaskin istället. Vidare in i bostaden finner vi två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. Här finns det möjlighet att dela av ett av sovrummen för att kunna skapa ett tredje sovrum.

Från sovrummen öppnar de sociala delarna upp sig och här finner vi det generösa vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för de stora sällskapet. Utgång till den härliga uteplatsen nås via vardagsrummet, här finner vi lägenhetens guldklimp. Med sol under större delen av dagen kan du här njuta under sommardagarna med ett stort sällskap i den mysiga soffhörnan samtidigt som du tittar ut över det lummiga och gröna området.

Köket är mycket hemtrevligt och har gott om förvaring genom över och underskåp samt goda arbetsytor. Här erbjuds det mesta för att skapa de bästa möjligheterna för den hängivna hemmakocken.
Det andra helkaklade badrummet stambyttes även år 2015 och här finns bekvämligheter så som dusch, wc, handfat, spegel samt handdukstork.

OMRÅDE & FÖRENINGEN
Björkbacken som är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77).

Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

Mer om mäklarna