Centrala Tyresö, Tyresö

Bollmoravägen 112, 13547 Tyresö

Såld
  • 5 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Bollmoravägen 112

Nu erbjuds äntligen en av de populära 95 kvm lägenheterna på Bollmoravägen med uthyrningsdel!

Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader.

Lägenheten är i mycket gott skick med stambytt badrum (-2023) och renoverat kök samt genomgående fräscha ytskikt i övrigt. Uthyrningsdelen har renoverats 2024 och lägenheten har gjorts om till en 5 rok så idag har bostaden totalt 4 möjliga sovrum.

De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum.
Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande fransk balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap.

Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. På kort avstånd nås busshållplats med täta avgångar till Gullmarsplan, Tyresö Centrum eller grannkommunerna Haninge och Nacka. Tyresö centrum nås en promenad bor med matbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och butiker. Fina promenadstråk finns runt knuten och badsjöar och skogsområden nås på cykelavstånd.

Den stora balkongen som nås från ena sovrummet bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen och köket får du in kvällssolen.

Kör ni bil? Då har ni tur för här finns både parkeringsplats i garage eller utomhus. Du är snabbt ute på Tyresövägen och når Stockholm på mindre än 30 min.

Kontakta mäklaren för mer information!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna