Centrala Tyresö, Tyresö

Björkbacksvägen 13

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Populär markplans-trea i BRF Björkbacken

Eftertraktad markplans-trea i centralt läge!

Välkommen till Björkbacksvägen 13 och denna sällsynta bostad belägen i ett oerhört centralt och trevligt läge av Tyresö där allting ni önskar finns på bekväma gångavstånd. Lägenheter erbjuder bland annat välplanerade ytor, ett badrum och en WC, goda förvaringsmöjligheter samt en fantastisk uteplats i bästa solläge!
Källarförråd tillhör bostaden och barnvagn/cykel/rullstolsförråd finns i anslutning till porten.

- Stambytt badrum år 2015.
- Lugnt och soligt läge i markplan.
- Altan med access till gräsytor.
- Välplanerad med stora sociala ytor.
- Fint och trivsamt område med närhet till centrum.

Väl i bostaden möts vi av en välkomnande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt garderober. Bostaden erbjuder två stycken sovrum i svalt läge som går att disponera efter behov där de båda rummen ger plats för garderober med mycket god förvaring.

Vidare öppnar bostaden upp sig med de sociala ytorna där stora fönsterpartier skänker ett vackert ljusinsläpp till rummen.
Först och främst ett mycket rymligt vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Här kan ni med enkelhet njuta av långa mysiga stunder med familj och vänner av den stora skalan. Tack vare rymden finns möjligheten att bygga till en sovalkov om behovet finns.

Från vardagsrummet når vi utgången till den trevliga trädäckade uteplatsen som i ett härligt väst-läge erbjuder ett ogenerat läge med utsikt över gräsytor och vackra träd som inger en mysig parkkänsla.
Solen skiner här från lunch till sen kväll bland fågelkvitter, om solens strålar blir för starka kan ni fälla ner markisen och erhålla skugga.

Köket är funktionellt och öppet med rejäla arbetsytor samt stora förvaringsmöjligheter genom lådor och skåp. Även fullt utrustat med smart planering.
I köket finns även rymd för stor matgrupp vid fönster.

Vidare helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin, kommodskåp, spegelskåp, handdukstork, dusch samt WC.
En extra Gäst-WC finns med tvättställ, wc samt spegelskåp och kommod.

OMRÅDE & FÖRENINGEN
Björkbacken som är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77).

Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna