Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 3 rok belägen högt upp i huset

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för privatvisning.
Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade lägenhet belägen högt upp i huset med inglasad balkong i superpopulära BRF Siken! Lägenheten erbjuder väldisponerade ytor, ett stilrent kök i toppskick, två rymliga sovrum, ett stambytt och helkaklat badrum samt balkong med sol från dag-kväll. Här kan du flytta in och trivas från första stund och bo precis intill Tyresö Centrum med all dess bekvämligheter.

Ta chansen när den väl ges!

- Nyrenoverad hösten 2023.
- Parkettgolv i hela lägenheten.
- Högt upp i huset, 7:e våningen.
- Inglasad balkong med sol från dag-kväll.
- Stenkast från Tyresö Centrum med all dess service.
- Populär förening med goda faciliteter och mycket bra ekonomi samt fördelaktig avgift.
- Goda kommunikationer till Gullmarsplan, Stockholms C, Nacka och Haninge.

Väl i bostaden möts vi av en generös hall med förvaringsmöjligheter genom två garderober. Ljust parkettgolv samt ljusa och nymålade väggar är genomgående i hela lägenheten.

Vidare in i lägenheten nås ett fullt utrustat kök med tilltagna arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Köket är av högsta klass med ljusgråa snickerier och en ljus bänkskiva i ek. Intill köket finns god rymd för en matplats för cirka 6 personer. Här har många boende i området byggt ett sovrum för att nyttja som en 4 rok.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns utrymme att möblera med en större soffa med tillhörande möblemang samt matgrupp om så önskas.
Från vardagsrummet tar vi oss ut till den fantastiska balkongen som både är lättmöblerad och har ett insynsskyddat läge. Balkongen erbjuder ett härligt solläge och blir som ett extra rum som kan nyttjas både under våren och hösten tack vare inglasningen.

I övrigt finns det två stycken generösa sovrum, båda med plats för dubbelsäng, garderober samt andra enklare möblemang. För ytterligare förvaring finns en rymlig klädkammare att tillgå i anslutning till sovrummen. Badrummet nås från hallen och är helkaklat samt stambytt. Utrustning består av wc, dusch, handdukstork, spegelskåp samt handfat.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna