Centrala Tyresö, Tyresö

Granitvägen 24B

Såld
  • 5 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan till salu- välplanerad 5 rok med balkong i soligt läge!

Nu har ni möjlighet att förvärva detta trevliga hem på Granitvägen 24B belägen i centrala Tyresö. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning fördelat på 106 kvm med goda sociala ytor, fullt utrustat kök, tre rymliga sovrum samt stora fönsterpartier som skänker rejäla ljusflöden genomgående. Till det stambytt och helkaklat badrum och WC samt rymlig balkong med härligt solläge från morgon till sen eftermiddag.

- Flexibelt tillträde.
- Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum.
- Stambytt badrum och WC.
- Goda förvaringsmöjligheter.
- Förråd tillhör.
- Stabil förening med god likviditet samt lånebild.
- Närhet till natur, centrum, gym och busshållplats.

Väl inne i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring genom garderober och hatthylla. Från hallen nås det stora helkaklade badrummet med värmegolv som stambyttes så sent som år 2014-2015. Trevligt badrum med både badkar och dusch, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Intill hallen finns även helkaklad och stambytt WC.

Vidare finner vi det trivsamma köket med goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor. Köket går i vita snickerier och erbjuder full maskinell utrustning,
I anslutning till köket finns en trevlig matplats för cirka 4 personer med trevlig utsikt. Från köket nås matsalsdelen som erbjuder plats för det stora sällskapet när middagen står på bordet. Är man i behov av ett ytterligare sovrum är det möjligt att göra denna del till detta.

Balkongen nås från matsalsdelen och här finns det plats för antingen en loungegrupp eller cafégrupp. Här kan du njuta av solen från morgon till sen eftermiddag!

Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp samt övrigt möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. Fint ljus skänker vardagsrummet tack vare gavelläget och flertalet stora fönster. I anslutning till vardagsrummet nås det största sovrummet i bra storlek med plats för dubbelsäng samt möblering efter tycke och smak.

Sovrum två och tre erbjuder gott om plats för rymlig säng och övrig möblering.
Till lägenheten hör ett förråd.

För mer info om föreningen- https://www.solhojdentyreso.se/?rID=1077&page=m%E4klarinformation

OMRÅDET
En kort promenad från bostaden når ni busshållplats Bollmoraberg som snabbt och smidigt tar er in till stan.
Några minuter bort når ni även Tyresö Centrum, med kommunikationer mot Haninge, Nacka och Stockholm, samt apotek, stora matbutiker, diverse affärer och restauranger.
För den idrottsintresserade ligger simhall, ishall, golfbana, flertalet gym och fotbollsplaner i närheten.

Området präglas av ett avskilt lugn men har ändå en direkt närhet till allt man kan önska sig. Det är cykelavstånd till badmöjligheter både inomhus och utomhus. Under vinterhalvåret finns det skidspår och skridskoåkning att nyttja vid Alby friluftsgård.
Flertalet förskolor och skolor finns också inom promenadavstånd utan att behöva korsa stora vägar.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna