Centrala Tyresö / Bergfoten, Tyresö

Njupkärrsvägen 92

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfin fyra i familjärt och centralt beläget område

Varmt välkommen till Njupkärrsvägen och BRF Bergfoten, en mycket fin och välplanerad fyra belägen på en trappa.
Här bor du tryggt och lugnt i en av områdets finaste fyror där fröjden att bara kunna flytta in och bo är påtaglig.
Bostaden som är genomgående renoverad har en mycket smart planlösning med sovrummen belägna i privat del medan vi finner de sociala ytorna med balkong, kök och vardagsrum i halvöppen lösning i motsatt del. Förvaringen är superb och badrummen är stilrent renoverade likväl som köket.

- Genomgående mycket fint skick
- Den större modellen av fyror som finns i föreningen
- Rymlig balkong i trevligt läge mot lugn gård
- Utmärkt förvaring
- Avgiften inkluderar värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni
- Rymligt lägenhetsförråd finns i fastigheten
- Barnvagn/cykelförråd beläget i markplan
- Stabil förening med tvättstugor, gym, övernattningslokal, relax/bastu, festlokal, snickarbod samt trevliga utemiljöer för barn.

I bostaden finner vi genomgående ekparkett i samtliga rum samt tidlösa nyanser på väggar. Hallen i L-form har plats för avhängning samt hel garderobsvägg med inredning för suverän förvaring.

Två av sovrummen ligger i anslutning till hallen där det större har god plats för dubbelsäng och övrigt som önskas medan det mindre rymmer säng samt mindre möblemang.
Vidare finns det stora sovrummet med god rymd för såväl dubbelsäng som övrigt möblemang efter tycke och smak. Garderober finns att nyttja.

De sociala delar som kök och vardagsrum är väl tilltagna med suveräna ljusflöden tack vare stora fönsterpartier. I denna delen av bostaden knyts vardagsrum, kök och balkong ihop där samtliga delar har fin och ogenerad utsikt emot den lummiga innergården. Balkongen med trall är lättmöblerad och ligger i ett härligt solläge söder, blir solen för stark finns markis att tillgå.

Köket i moderna nyanser och former är fullt utrustat och funktionellt med goda arbetsytor samt gott om skåp och lådor för att erbjuda god förvaring. Även trevlig köks-ö finns placerad centralt som övergår till matplats med rymd för 6 personer. Samtliga vitvaror från Siemens.

Båda badrummen är lyxigt renoverade med kakel och klinker i samma stil där det större innehar dusch, WC, tvättmaskin och tumlare i pelare samt handdukstork. Det andra badrummet har dusch och WC.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett rymligt förråd beläget i källaren och bostaden innehar säkerhetsdörr.

OMGIVNINGEN
Området är mycket barnvänligt med lekplatser och bilfria gator där gräsytor för spring och lek finns.
Även närhet till Centrum, populära friluftsområden, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 3 min bort och tar dig till Stockholm City samt Gullmarsplan på under 20 min, perfekt för den som pendlar till jobbet.

BRF Bergfoten är en välskött och omtyckt förening. Här har man låg skuldsättning, koll på ekonomin och erbjuder goda faciliteter för sina boende.
På det stora hela ett kanonboende för dig som vill ha gott om rymd i ett praktiskt och välplanerat boende där vardagens enkelhet i omgivning blandas med superba fritidsmöjligheter.

Anmäl ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få löpande info.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna