Tullinge Strand, Tullinge

Ulvsbergsvägen 13B

Såld
  • 6 rum
  • 128 + 27 kvm
  • Bostadsrätt

Ulfsbergsgården - Unikt Tillfälle

Denna försäljning sker på ritning vilket innebär att det inte kommer att hållas några visningar. Det är heller inte möjligt att besöka fastigheten eftersom det är en byggarbetsplats.

Bostaden säljs till högstbjudande.

Nu finns tillfälle att köpa en av de mest attraktiva bostäderna i det unika nyproduktionsprojektet Ulfsbergsgården. Vid säljstarten var denna bostad en av de mest eftertraktade med sitt fantastiska läge i området och som även erbjuder sjöutsikt. Totalt finns det sex bostäder av den här typen och är de som kallas Ateljéhusen i projektet (nr 29, se situationskarta under dokument).

Projektet kommer att bestå av 64 bostäder i varierande storlekar med Tullingesjön och den uppvuxna naturen som närmsta granne.

Platsen är inbäddad i villaidyllen på en parkliknande fastighet om ca 31.000 kvm. Byggnationen har nyligen startats och kommer att stå klar med inflyttning 2023 Q1-Q4 bestående av 30 radhus och 30 lägenheter samt bevarande av herrgården som kommer att inrymma fyra bostäder.

Detta spektakulära radhus inrymmer 6 rum och kök om totalt 155 kvm med tillhörande uteplatser och mindre trädgård på såväl fram- som baksida. Här finns gott om plats att växa och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare.
Här finns dessutom ett oinrett vindsplan om ca 40 kvm golvyta som kan inredas. Bygglov sökes genom föreningen och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer kännas modernt långt fram i tiden.
Planlösningen är flexibel med sovrummen placerade på de två övre planen och med de sociala ytorna på entréplanet som tillsammans med den skyddade uteplatsen ger gott om plats för vänner och familj.

Tillträde kan ske från 21 april 2023 och framåt.

Som boende har ni tillgång till den vackra uppvuxna ekskogen. Här finns nästan magiska platser för avkoppling och lek för barnen. Vid en klippavsats med bedårande sjöutsikt byggs en stor gemensam bastu.

Duon bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaks sedan 1927 med husfabrik i Mjöbäck och Falkenberg.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring säljprocessen.

Mer om mäklarna